Nebahat Alparslan Karadavut Anaokulu
YALI MAH. AHMET KEMAL BAYSAK BUL. NEBAHATALPARSLAN KARADAVUT İLKOKULU BLOK NO 7 İÇ KAPI NO 1 KARŞIYAKA / İZMİR

VİZYON

Problem çözme becerisine sahip, yaratıcı, kendini ifade edebilen, üretken, yeniliğe açık, öğrenmeyi seven, evrensel ve milli değerlere sahip, sorumluluk sahibi, Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmak.

MİSYON

Okul öncesi eğitimin genel amaç ve temel ilkelerine bağlı, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip, Türkçeyi doğru kullanan çocuklar yetiştirmek ve onları ilkokula hazırlamaktır.

BAŞARILAR

2022-2023 eğitim öğretim dönemi "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konulu resim yarışmasında ilçe 1. si 4 yaş öğrencimiz Eliz AYGEN
Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim